torsdag den 21. januar 2010

de foerste par dage i Mombai

Hej alle derhjemme i kolde Danmark
vi sidder nu i 30 graders varme og drikker tonsvis af vand. vi bor paa hotel salvation army red sheild hotel i midten af colaba, i mombay, foerste nat sov vi paa et hotel i tardeo. vi anbefaler ikke ligefrem folk at tage til tardeo, men til colaba er der fantastisk.
de sidste par dage har vi brugt sammen med sofies veninde iben og to af hendes venner, vi har vaeret ude og se slum hvilket var utroligt spaende fordi det maa man normalt ikke. saa vi havde en guide med.
Vi har koebt en masse ting for INGEN penge, og drukket masser af kingfisher beer!
der har vaeret et par problemer med at finde tog biletter til goa, men idag lykkedes det endelig, vi skal med et tog kl 2 imorgen imod goa. og vi ankommer til madgaon ved 1 tiden om natten, saa det bliver en lang togrejse, men vi sidder heldigvis i damevognen saa vi har ikke en masse skumle maend der kigger paa os hele vejen! (hvilket de ville goere!)
Vi glaeder os utrolig meget til at komme til goa og bare chille ved vandet, bade, spise is og se en masse spaende ting. vi regner med at rejse rundt i goa i en mdr tid.
Vi kan desvaerre ikke saette billeder ind paa bloggen, da man ikke maa goere det her. men forestil jer: VARME, palmer, vand, god mad, masser af gadeshops med de flotteste ting, og chai i lange baner!

Haaber i nyder det dejlige vejr i Danmark, for vi nyder det her.

Knus Sofie og Ronja

4 kommentarer:

MOMO sagde ...

Uhh la la!

Kys fra Afuk

Inge og Peter sagde ...

Kære Ronja og Sofie
Det lyder bare rigtigt spændende. Det er vildt stort at I bare er taget afsted og hygger jer. Jeg glæder mig meget til at følge alle de spændende ting I skal opleve i Indien.
Her er det koldt og det har også sneet.
Knus Inge (Moster)

Mette sagde ...

Hej mus og sofie
Dejligt endelig at høre fra jer og det går godt.
Håber i får taget en masse billeder så vi kan se dem når i kommer hjem.
Kys og Knuzz
mette og daniel

SUSIE sagde ...

Wauuuuu. Vi ser det for os. Dejligt at høre at I er godt på vej.Og Goa skulle være det rene hippie(o; paradis. Nyd det.
Varme tanker og hjerteknus her fra det danske snelandskab.